КЗП | ОРС


Luxury-Apartments 2017. All rights reserved.

Website by


Номер 402

Комната для двух людей. В вашем распоряжении 30 квадратных метров кондиционер, телевидение, холодильник и балкон с видом на центр города.


подробнее

Студия 403

Студия подходит для двух людей. В вашем распоряжении 38 квадратных метров с кухней, ванной, спальни и балкон с видом на центр города. Кухня оборудована холодильником, вентиляция, плита, нагревателя воды и все виды посуды.


подробнее

Апартамент 601

Квартира подходит для трех людей. В вашем распоряжении 48 квадратных метров с кухней, ванная комната, спальня, столовая и терраса с видом на центр города.


подробнее

Студия 602

Студия подходит для двух людей. В вашем распоряжении 40 квадратных метров высокая оборудованная кухня, спальня и балкон с видом на центр города.


подробнее

Къща за гости "Имало едно време", с. Жеравна

Къщата предлага на своите гости незабравими моменти. Тук може да се насладите на една истинска пълноценна и спокойна почивка далеч от шума на големия град в полите на Стара планина. Къщата разполага с уютна, напълно обзаведена механа, просторен двор с много зеленина. Пред къшата има удобно място за паркиране.Къщата за гости е подходяща за седмична почивка на гости, които предпочитат да се потопят в магията и атмосферата на с. Жеравна, съчетано с удобствата на съвременния стандарт.

"Имало едно време" -


къщата е разположена
на 50 метра зад къщата - музей на
Йордан Йовков.

 
 

Местоположение:

с. Жеравна, община Котел, област Сливен. Къщата е на 16км от гр. Котел,
на 45 км от гр. Сливен,
110 км гр. Бургас и на 330 км от гр. София.

 

Зa къщата

Зa къщата

 
 

За Жеравна

За Жеравна

 
 

Галерия

Галерия